Gezichtsbehandeling


Basis Behandeling 


30 minuten Tiener behandeling 
€31,50

40 minuten 
€37,50

60 minuten
€48,50

75 minuten
€63,50

Tijdens de basis behandelingen worden vooral de basis behoeften van de huid aangepakt, en word er vooral tijd vrijgemaakt om de huid te zuiveren, het is een heerlijke behandeling om mee te beginnen, maar wilt u een keer wat dieper op de huidbehoeften in gaan en net dat beetje meer kijk dan ook eens naar de onderstaande behandelingen.


Ultimate Hydration


75 minuten
€78,00

 

 

 

 

 

Deze  behandeling zorgt voor een hydratatieboost, een kick van frisheid en directe energie.
+- 36% betere HYDRATATIE VAN DE HUID na 1 behandeling.

 

 • DROOGTERIMPELS lijken verminderd
 • De huid heeft NIEUWE ENERGIE en UITSTRALING
 • De huid ziet er VOLLER en FRISSER uit, de huid is STRALEND

Lumin Eclat


 

75 minuten
€85,00

 

Deze verkwikkende behandeling verlost je huid van onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint. Als resultaat ziet de huid er egaler uit met meer uitstraling en een jeugdige, frisse glow. Zelfs vermoeide ogen zullen stralen door de nieuwe jeugdige uitstraling. Degenen die een dynamische, uitdagende levensstijl hebben, zullen genieten van de balans die deze behandeling biedt. Niet alleen nieuwe energie voor je huid, maar ook een stimulerende ervaring voor je hele lichaam.

 • Minimaliseert de eerste tekenen van veroudering
 • Onmiddellijk anti-vermoeidheidseffect
 • Kick vol energie en frisheid

Lift Expert


 

75 minuten
€95,50

De behandeling LIFTING ABSOLUE JEUNESSE verstevigt en definieert de gezichtscontouren onmiddellijk, vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat een zichtbaar jonger uitziende huid onthult. De 100% manuele liftende massage, speciaal ontworpen voor LIFTING ABSOLUE JEUNESSE, combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen en intensieve pétrissages met kneed/rolbewegingen om de huid onmiddellijk te liften, te verstevigen en op te vullen en om de celactiviteit te stimuleren. 

 

 • Een 100% manuele massage
 • Vollere, stevigere huid, minder rimpels & gedefinieerde contouren
 • Aandacht voor de voornaamste probleemzones

Active Age


80 minuten
€108,00

 

 

deze behandeling is speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan de behoeften van de rijpere huid, combineert hoogwaardige professionele producten met 100% manuele massagetechnieken voor zichtbare resultaten vanaf de allereerste behandeling.

De kern: esthetische lymfedrainagebewegingen voorafgaand aan een reeks petrissagebewegingen, drukkende en diepe effleuragebewegingen voor bewezen zichtbare resultaten.

 

 • Manuele beeldhouw massage
 • Uw huid is soepeler, gladder en beter gevoed en straalt van schoonheid.
 • Gaat onmiddellijk alle tekenen van de tijd tegen.
 
 

Sublime Jeunesse


 

90 minuten
€125,00

Dit is een echte, zintuiglijke ervaring die verder gaat dan een behandeling: een ervaring die ontspannende bewegingen combineert met state-of-the-art anti-aging technieken voor momenten van tijdloze ontspanning.

het Masque Sublime Jeunesse, is een masker met een innovatieve hydrogeltextuur die actieve stoffen in het TOP-C MG-complex in staat stelt om zich diep in de huid te verspreiden. De huid krijgt een ongelooflijk gevoel van frisheid en welzijn. In combinatie met een complete massage voor gelaat, hals en decolleté, biedt het ware momenten van ontspanning voor

lichaam en geest.

 

De buitengewone werkstoffen werken in synergie om de huid een compleet effect te bieden op de tekenen van veroudering: hydratatie, regeneratie, gladde huid, stevigheid, elasticiteit en vermindering van rimpels.

 • Aan het einde van het ritueel is de huid subliem en onthult ze een nieuwe jeugdigheid.