Home » Behandelingen » Exclusieve Gezichtsbehandelingen

Exclusieve Gezichtsbehandelingen

Thalasso € 75,00
Voor de droge huid
Een intensieve behandeling met een uniek masker voor een optimaal resultaat. Verfrist, geeft energie en zorgt voor een intensieve en sterke hydratatie.

                                                                     

Lumin Eclat € 80,00
Voor de vermoeide huid
Deze behandeling geeft direct meer energie voor een vermoeide huid, helpt de eerste symptomen van veroudering te verminderen en zorgt voor een jeugdig glow-effect.

                                                                         

Mille Thalasso € 85,00
Voor de droge huid en anti-aging
Een intensieve behandeling met een uniek masker voor een optimaal resultaat. Verfrist, geeft energie en zorgt voor een intensieve en sterke hydratatie. Met een hoog niveau aan anti-aging producten, luxe texturen en kostbare ingrediënten zorgt deze behandeling voor een weergaloos stevige en stralende huid.

                                                                           

Lift Expert € 90,00
Anti-aging en verstevigend
Een 100% manuele liftende behandeling die in korte tijddirect zichtbare resultaten biedt. De behandeling verstevigt en vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een meer gelifte, zichtbaar jonger uitziende huid. Door de intensieve bindweefselmassage en het hoge percentage aan hyaluronzuur voelt de huid egaler en zachter aan.

                                                                            

Méthode Mosaïque Modelante: € 110,00
Voor de huid met verschillende behoeftes
Met deze mozaïekbehandeling behandel je elk stukje huid naar behoefte. Door het gipsmasker dringt het product dieper door in de huid. Na de behandeling ziet uw huid er gehydrateerd, verzorgd en stevig uit.